27 May 2016

SATEEN JÄLKEEN

Reactions: 

Täällä taas hei!

Pitkästä aikaa kotona taas. Tuntuu että olen laiminlyönyt kotia, blogia ja miestä viimeisen kuukauden aikana. Nyt täytyy skarpata ja antaa hieman aikaa myös näille tärkeille asioille ja ihmiselle. Varsinkin tuossa järjestyksessä ;) 

Huhtikuun lopulla ennätettiin purkaa vanha istutusalue kivityksineen. Kaataa iso kataja sekä kaivaa koko nurmikkoalue uuden nurmikon kylventää varten. Viikon rankkasateet olivat myös ennättäneet muuttaa takapihan ihanaksi mutavelliki. Näky oli pari viikkoa takaperin kuin pihalle olisi heitetty atomipommi. Kauhulla odotin miltä piha näyttäisi 9 meripäivän jälkeen, mies kun ei ollut ehtinyt tehdä mitään sillä välillä. Viellä ei ole näky kovinkaan häävi mutta voin taata että ennen kuin kesä on ohi ollaan päästy jo pitkälle.

Eilen illalla oli pakko käydä nappaamassa pari kuvaa sateen kastelemasta terassista. Sadetta jota odotetti koko päivä mutta tuli vasta illalla - hetkellisesti. Ilma on aina niin ihanan seesteinen ja raikas kesäsateen jälkeen. Onnksi meillä sentään on tuo terassi jossa voi oleskella vaikka loput pihasta onkin työn alla. 

No comments:

Post a Comment