16 June 2016

MÖKKIELÄMÄÄ

Reactions: 

Viime vuoden loppukesästä äiti meni ja osti mökin itselleen ja perhelle. 
Lapsuudenkesät ollaan aina vietetty äidin kanssa mökillä. Ensimmäiset kesät vietettiin Keksi Suomessa isovanhempien mökillä jonka jälkeen vanhempani vuokrasivat yli kahdenkymmenen vuoden ajan mökin Turunmaan ulkosaaristosta. 

Varsinkin äiti on aina haaveillut omasta mökistä ja viime vuonna hän meni ja osti mökin, hieman yllättäen, vuokramökin viereiseltä saarelta. Kahdenkymmenen minuutin venematkan päässä. Täältä ei löydy minkäänlaisia mukavuuksia. Jopa kaivo puuttuu.   Tontilta löytyy kuitenkin hyväkuntoinen hirsimökki ja rannan ääreltä saunatupa. Sanomattakin täällä riittää paljon tekemistä ja pari viimeistä päivää olen viettänyt äitini kanssa maalauspuuhissa. 

Pienen alkushokin jälkeen alan pääsemään vauhtiin. Miten piristävää ja mukavaa onkaan sisustaa ja häärätä omalla pienellä saarella - ilman mukavuuksia. Sielu ja mieli lepää - ja sosiaalinen media joutuu jättämään.

Varmasti tulen jakamaan enemmän kuvia täältäkin kunhan saadan paikkoja kuntoon :)
Tänä kesänä tullaan maalaamaan ainakin saunamökki ja huussi kunnostetaan uuteen uskoon. Loppukesästä porataan kaivo joten sen jälkeen ei enään tarvitse tuoda käyttövesi mantereelta. 

Saaristo, meri ja mökkielämä kuuluu meidän kesään. Ja nyt ihan omalla saarella, omassa mökissä.
2 comments:

  1. Aivan ihania tunnelmia kertakaikkiaan <3 Vaikka nyt satelee, niin ensi viikolla nautitaan taas auringosta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saaristossa on oma taikansa. Mieli todellakin lepää vaikka fyysisesti joutuu tekemään paljon hommia :)

      Delete