11 April 2017

KUDDAR, KUDDAR, KUDDAR ÖVERALLT

Reactions: Jag kommer ihåg att jag för några år sedan skrev om att jag aldrig varit ett fan av prydnadskuddar. Vi hade typ tre stycken kuddar, som hängde i soffan flera år.
Det absolut lättaste sättet att fräscha upp utrymmen är genom att byta textilier, men av någon orsak tyckte jag det var såå jobbigt och svårt, framförallt svårt. Fortfarande tycker jag det knepigaste inom inredning är att välja ut (rätt) typ av textilier. Köpte länge fel textilprodukter med tanke på var och till vad det användes (och gör det nog fortfarande, nu som då). Först nu har jag börjat förstå etikettlapparna på produkterna vilket underlättat merkant vid val av produkt och man blir inte heller lika lätt besviken då man väljer rätt kvalitet. Det är inte så lätt att förstå sig på natur-och syntetiska fiber, vävteknik, martinadl etc.

Nåh, hur gick det med oförstånde för prydnadskuddar?
Jo jag förälska mig i dem pom pang när jag börja förstå mig på dem och nu har vi inte tillräckligt med förvaringsutrymme för alla kuddar.
Sprang på denna enorma Jassa-korg i bambu sist jag var inne på Ikea och då slog det mig att den skulle vara ypperlig för alla kuddar som man kommer att ha ute vid terassoffan i sommar. Även lätt att plocka in alla kuddar på en och samma gång då alla ryms in i en korg.

4 comments:

 1. Jag har just flyttat med min pojkvän och köpt kuddfodral från HM home :D SÅ fina!

  ReplyDelete
 2. Snyggt! :D Perfekt tips det där med att ha en korg med kuddar till balkongen, så plockar man bara in och ut den vartefter. En sån korg ska jag också fixa till i sommar, tack! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Korgen är verkligen helt perfekt för just förvaring av kuddar.

   Delete