1 April 2019

HEJ APRIL - SÅ VI HAR VÄNTAT!!

alla foton tagna av Katri Haavisto Hej April - så vi har väntat på dig! 

Det blev inget marsbarn och bra så :) men nu är du mer än välkommen till denna värld. 

Vi var och luncha med mannen i mitten av februari då han utbrast att vi nog måst ta och föreviga i bild min mage och denna resa vi fått uppleva. Det är inte en självklarhet att man får denna chans i livet, vilket även vi fick smaka på i många år - att få uppleva en fullgången graviditet. Hurdan förlossning vi kommer att få (utan att vara pessimist), så är vi redan nu så tacksamma att vi fått uppleva detta.

Ett par veckor senare, en solig dag i början av mars hade vi träff med Katri Haavisto som hade fått plats och tid för en inomhusfotografering vid hennes nya studio som hon egentligen skulle först få nycklarna till i april. Var i vecka 36 och magen var som allra störs och tryckte på lungorna så jag hade svårt att andas, gå och sitta.

Idag börja en ny månad och ny vecka. Så nu går vi och väntar ifall lilla knoddis bestämmer sig komma innan, efter eller på BF. Själv har jag på känn att i slutet av veckan kommer vi att få hålla om lillen, men nu när jag sagt det högt kommer vi säkert att gå över :D

Men vad är helt säker är att ett Aprilbarn kommer vi att få ♡  No comments:

Post a Comment