3 January 2016

UUSI VUOSI

Reactions: Ja niin vuosi vaihtui.

Näin jälkeenpäin ajatellen ja tunnustellen viime vuosi tuntui lähinnä välivuodelta. Mitään mieleenpainuvaa ei mielestäni tapahtunut. Mutta mitä vuonna 2015 tapahtuikaan?

Kevät meni sisustussuunnittelukoulutuksen lopputyön parissa. Kaikki vapaapäivät piirsin ja kiertelin rautakaupoissa. Huhtkuussa sain hyväksytyt paperit käteen ja "kesäloma" alkoi. Juhannusaaton aattona teimme kaupat tästä nykyisestä kämpästä.

Heinäkuu kiertelimme rautakaupat ja kodinkoneliikkeet tarjousten perässä. Vantaan asuntomessuillakin ehdittiin pyörähtää ideoita hakemassa tulevaa remppaa ajatellen. Ensimmäinen päivä elokuuta saatiin asunnon avaimet kouraan ja samana päivänä alkoi yläkerrassa purkutyöt. Elo- ja syyskuun kaikki mahdolliset vapaapäivät ja illat vietettiin remppapuuhissa. Lokakuun 10. päivä kannettiin vihdoin ja viimein muuttolaatikot uuteen osoitteseen mutta remppahommat jatuivat vuoden loppuun saakka. 

Puoli vuotta siinä meni ennen kuin ehdimme pysähtyä alas - nauttimaan kaikesta mitä olimme saanneet aikiseksi. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja asettua aloilleen. 
2016 olethan antoisa ja hyvä vuosi.

No comments:

Post a Comment