31 March 2016

TUULIKAAPIN MUODONMUUTOS

Reactions: 

Ennen pääsiäistä sain laitettu meidän tuulikaappi uuteen uskoon. Tämä muutos tapahtui hieman extemporena kun maalia jäi makuhuoneen seinien maalaamisen jäljiltä. Siitä se ajatus syntyi. 
Hassua huomata miten erinlaisena maali näyttäytyy tässä tilassa makuhuoneen seiniin verrattuna. Tuulikaapissa sävy on paljon sinertävämpi, kuin taas makkarissa sävy taittuu hieman enemmän vihreään.


Tuulikaapin "syvennykseen" sijoitettiin pieni Ställ kenkäkaappi Ikeasta jonka päälle saa kätevästi laskettu avaimet ja päivän posti. Kaapin yläpuolelle ripustin muutaman henkilökohtaisen taulun joista mies oli erityisen iloinen. Kenkäkaapin ja seinän välitilaan ruuvasin messinkikoukun johon saa helposti ripustettu kenkälusikan, joka on jokapäiväisessä käytössä.

Ikkunaton vanha ulko-ovi uusittiin hiljattain taloyhtiön puolesta ikkunallinen ulko-oveen. Pieni ikkuna ovessa tuo kivasti valoa muuten pimeään eteiseemme.


Eteisestä löytyy peräti kaksi suhteelisen isoa vaatehuonetta joista toinen on selätetty pelkästään ulkovaatteille. Tämän takia en halunut vaatetankoa tai hattuhyllyä tuulikaappiin sillä takit saa kätevästi piiloon viereiseen vaatehuoneseen. Mies kyllä osoitti mieltään hieman tästä järjestelystä mutta ajattelin että pärjäisimme näillä ensi syksyyn asti kunnes taas joutuu kaivaamaan päällysvaatteet päälleen. Kenkäkaapin vastakkaiselle seinälle, lämpöpatterin yläpuolelle voisin tuolloin harkita mahdollisesti Nomess Copenhagenin So-hooked naulakon sijoittamista päivittäisille ulkovaatteille.

Lattialle asennettiin harmaa kuramatto ja listat vaihdettiin uusiin valkoisiin peitelistoihin.
Täytyy todeta että en ollut ollenkaan suunnitellut tähän tilaan mitään näistä ratkaisuista ja ehkä hyvä niin, sillä välillä sitä voi yllättää itsensäkin kun ei suunnittele liikoja.


Ja vertailun vuoksi tässä pari (kesäisempää) kuvaa miltä tuulikaappi näytti ennen pientä muutosta ;) 


No comments:

Post a Comment