14 November 2016

MUISTELLA JA IHASTUA UUDELLEEN

Reactions: 
Parasta blogin pitämisellä on varmaan se että voi selata taaksepäin ja muistella ja nähdä mitä kaikkea sitä on tehnyt ja kokenut. 
Muistan kuinka hartaasti remppasin kesällä 2010 tätä kerrostalokaksiota yksin. Takana oli ensimmäinen ero pidemmästä suhteesta ja tarve päästä muuttamaan omille. Pari kuukautta siinä meni kun hioin, kittasin ja maalasin kaikki seinät, katon, listat ja sisäovet. Kuinka asensin keittiökalusteet paikoilleen. 
Eräänä aamupäivänä isä kävi ennen töitä näyttämässä kuinka asentaisin laminaattilattian. Ja pari päivää myöhemmin oli sekin homma selätetty. Muistan vieläkin kuinka ylpeä olin kun olin saanut lattian asennettua valmiiksi. Myös sen kuinka paljon pidin sen sävystä. 
Itse roudasin miltein koko muuttokurman ylös seitsemänteen kerrokseen. Onneksi rakas ystävä tuli apuun isompien huonekalujen kohdalla :)  

Vuosi sitten muutin täältä innolla ja ilolla, sillä olin todella kyllästynyt kämppään. Nyt kuvia katsellen tulee haikee mieli ja ikävä näitä aikoja. Ihme miten sitä näkee kaiken taas uusin silmin kun ei hetkeen ole näkenyt. Ja tuo lattia oli kyllä aika bueno vaikka vannoin että en ikinä enään asu talossa jossa on tummaa lattiaa ;)

No comments:

Post a Comment