12 January 2018

ATT UTMANA SIG SJÄLV

Reactions: 
Med darrande fingrar och en klump i halsen trycker jag på Publicera. 
Shit pommes frits! Dessa bilder har visst cirkulerat i medier tidigare men jag har inte välat eller vågat publicera några. Det blir allt för personligt på något vis. De allra personligaste lämnar jag dock åt oss själva men ett smakprov bjuder jag på.

I år skall jag endå försöka våga vara mer personlig, utmana mig själv att sätta mig in i situationer som känns jobbiga, obekväma och lära mig av dem. Växa. 
Dessutom så vilja jag utmana och uppmuntra även andra att göra saker de inte känner sig bekväma med - som att boka in en tid med en fotograf. Åka iväg en timme elle två och föreviga minnen i pappersformat. Jag tog kontakt med duktiga Ellen Kivistö i slutet av sommaren och bad henne föreviga oss - mig och gubben i Runsala vid kvällsolen. Skit nervösa möttes vi upp en sen, varm augustikväll. Även om vi inte alls hade en aning om hur vi skulle vara framför kameran fick Ellen oss  att slappna av och känna oss lugna. På stranden fanns ett tjugotal turister som glodde och iaktog oss men den stunden kändes det som vi var helt ensamma. Sådan är hon, Ellen - hon får verkligen en att slappna av och känna sig speciell. 

Och när vi sedan fick fotona satt vi båda och bläddra igenom dem, gång på gång. Hon lyckas verkligen fånga ögonblicket - och färgerna! Denna kväll var redan en utmaning för oss men vi överlevde och vet ni vi boka in en ny session nästa sommar. Men då är dagen ännu större och för mig en av de största utmaningar jag har att ta mig igenom. Vigsel, rampljus och bröllopsvals.
Så gott folk - utmana er själva, gör något i år som ni inte skulle ha trott ni skulle ha vågat göra. För i värsta fall kan ni förälska er i det ;)

2 comments:

  1. Verkligen superfina bilder :) har också bokat in två tider med Ellen, en gravidfotogarefering och en familjefotografering :) låååååångt utanför bekvämlighetszonen men hoppas det skall gå bra i alla fall :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack så mycket. Hon är så duktig! Ni kommer verkligen inte att ångra er :)

      Delete