8 January 2015

VUOSIKATSAUS, OSA II

Reactions: Toinen ja viimeinen katsaus edesmenneen blogivuodesta tulisi seuraavaksi. 

Heinä- ja elokuu olivat tyystin hiljaiset. Vaikka en itse pitänyt kesälomaa, ei bloggailu jostain syystä ollenkaan innostanut. Jo vuosi sitten olin alkanut työstää uutta alustaa bloggerin puolella, mutta jostain kumman syystä sekin oli vain jäänyt. Elokuussa otin itsestäni niskasta kiinni ja työstin tuon aloittamani alustan loppuun ja niin sain kuin sain uuden alun ja innon takaisin. Syyskuussa alkoi uusi vaihe, blogi muutti ja sai lyhyemmän nimen - Small Deco Love
Tavoite oli tehdä blogista selkeämmän ja sisustuspainoitteinen. Kaikki turha pois ja yleisilme freesimpi. 
Kuu oli muuten lämmin ja sato rikas. Esittelinkin omasta mielestäni parhaimmat kirpparilöydöt ever - tarjoiluvaunu ja marmoriset kynttiläjalat. Puikot pääsivät myös kesän jälkeen esille ja pieniä sukkia ja pipoja tulikin kudottu.
Syyskuussa aloitin myös ensimmäisen tuunaussarjan kun aloin kunnostamaan Retrotuoleja.


Lokakuusta en jostain syystä muista juuri mitään. Kuukausi on jäänyt pimen peittoon mutta kyllä sitä on näköjään jotain saanut aikaiseksi. Omenahilloa tuli  ainakin tehty monta litraa talven varalle. 

Sisustuksen suhteen kyllästyin totaalisesti meidän makuhuoneseen ja aloin miettimään mitä tälle huoneelle voisi seuraavaksi keksiä. Koulun kanssa käytiin muistaakseni Tikkurillassa ja sieltä sainkin inspiraatiota maalaamiseen.


Marraskuussa minulla taisi olla koko ajan jokin projekti meneillään. Ensimmäisenä maalasin makuhuoneen seinän ja ruuvailin tauluhyllyt seinälle. Vanhat lasipullot saivat uutta väriä ja päätyivät keittiöön. Samalla sain myös ensimmäisen Retrotuoleista valmiiksi. 

Kuun lopussa aloin pikku hiljaa valmistautua jouluun ja lupasin että yrittäisin tänä vuonna koristella kotia jouluisammaksi - mutta epäonnistuin pahemman kerran.


Joulukuu tuli ja meni. Tai siltä ainakin tuntui. Keittiössä tuunailin keittiötasot uusiksi,joita en muuten vielä olekkaan näyttänyt. Vessa koki myös jonkinlaisen makeoverin jota myöskään en ole teille vielä dokumentoinut :) 

Blossaa tuli kyllä juotu liiankin monta pulloa ja joululajat hankittu viime tingssa. Kortit jäivätkin postittamatta kun en jostain syystä vain ehtinyt. Kuun puolessa välissä jäinkin odotetulle talvilomalle, ja heti ensimmäisenä lähdimmekin kotimaan matkalle. Itse joulu vietettiin vanhempieni luona ja uudeksi vuodeksi suuntasimme extemporena Tallinnaan. 


Näitä kuvia jälkeenpäin katsellessa voi laittaa taas kerraan uudet tavoitteet uudelle blogivuodelle. 

Tässäpä tulisi muutama:


- Retrotuolien tuunaussarja pitäisi saada purkkiin myös täällä blogin puolella ennen kevättä.

- Uusi kamera ja mahdollisesti uusi linssi parempien kuvien mahdollistamiseen.

- Vielä selkeämpiä postauksi ja kuvia. Less is more.

- Mutta ennen kaikkea enemmän aikaa tälle mahtavalle harrastukselle. 
Toivottavasti myöskin te pysytte mukanani ♡

Oikein mukavaa ja antoisaa uutta vuotta!


No comments:

Post a Comment