4 January 2015

VUOSIKATSAUS, OSA I

Reactions: 

Oikein mahtavaa uutta vuotta! Tämän vuoden me otimme vastaan Viron puolella, mutta ennen kuin laitan kuvia eräästä ihanasta Ravintolasta ajattelin että pieni vuosikatsaus olisi paikallaan. Pikakelataan edellinen blogivuosi ennen kuin aloitetaan uusi :)

 Tammikuussa tuli blogattu suhteelisen paljon. Kuvissa tosin seikkaili enimmäkseen annoskuvia - ei ehkä kummallista sillä pyrin alkuvuodesta jälleen kerran syömään paitsi terveellisesti myös säännölisesti. 


Helmi- ja maalliskuussa blogissa seikkaili edelleen annoskuvia ja nautittiin hitaista aamuista. Opintoni sisustussuunnitelijaksi alkoivat myös ja tuntui ettei aika riittänyt kuvamaan kotia. Toisinaan en myöskään löytänyt inspiraatiota ryhtyä sisustamaan kotia, sillä toivoin saavani pian jättää tämän luukun ja muuttaa uuteen kotiin. 


Kun uutta kotia ei tuntunut löytyvän ja tieto siitä etten voisi pitää kesälomaakaan päätimme huhtikuussa että jäisimme vielä joksikin aikaa asumaan tässä asunnossa. Olihan meillä ihan hyvä olla täällä ja samalla voisimme katsella rauhassa toisella silmällä uutta kotia. Koska muutto ei tulisi olemaan ajankohtaista päätin tehdä jotain sisustuksen suhteen, jotta viihdyttäisiin vielä paremmin. Keittiö saikin kokea ensimmäisen muodonmuutoksen kun maalasin Kalklitir kalkkimaalilla päätyseinän harmaaksi. 


Touko- ja kesäkuu olivat lämpimiä, juhannukseen asti. Vapaat menivät koulutehtävien parissa ja kauniista säästä nautiskellen. Parveke sai myös kesäisen ilmeen kun oliivipuu muutti ulos.


Ensimmäinen puoli vuosi kirjoittelinkin blogia vielä Lilyn puolelle nimellä Small Things With a Bling. Heinä- ja elokuussa jäi bloggaaminen kokonaan, jonka jälkeen tuntui että oli aika aloittaa blogikirjoittelu uudessa osoitteessa uudella nimellä. 

No comments:

Post a Comment