5 March 2015

MUUMEJA JA MIENTINTÄMYSSY

Reactions: 

Keneltäkään ei ole varmaan jäänyt epävarmaksi että kerään muumimukeja. Muistaakseni aloitin keräilyn 2007-2008 taippeella. Mukeja onkin kerääntynyt monta kymmentä.

Uusin tulokas onkin muumimukeja keräävälle ehkä toistaiseksi aikamoinen harvinaisuus, sillä sitä ei myydä ollenkaan Suomessa. Arabia ja Håll Sverige Rent ovat tuonneet yteistyössä Ruotsin markkinoille ainutlaatuisen muumimukin josta 15 kruunua menee suoraan Håll Sverige Rent säätiöön, joka taistelee puhtaamasta Ruotsista.


Nyt kun sain retrotuolit entisöity ja käyttöön olen alkanut mittimään mitä tehdä olohuoneelle. Tämä huone onkin näyttänyt samalta jo melkein viisi vuotta (!) joten pakkohan sitä on alkaa uusimaan. Liian nopeita ratkaisuja en kuitenkaan halua tehdä vaan miettiä rauhassa ja hartaasti mitä toimintoja tässä huoneessa haluamme viellä säilyttää. Seinät haluaisin maalata jollain kevyeen kylmänharmaalla kalkkimaalilla. Mikäli seinät maalataan, saa lasikuitutapetti myös lähteä. Sen repiminen vaan ei ole mikään helppo homma joten todenäköisesti täytyy kaikki seinät tasoittaa laastilla. 
Mietintämyssy on siis laitettu päälle.


No comments:

Post a Comment