26 March 2015

RAERUOHO

Reactions: 

En muista milloin olisin viimeksi kylvennyt pääsiäisruohoa, tai raeruohoa. Taitaa olla kahdekasan vuotta sitten kun olin kevään eräässä päiväkodissa töissä. 
Viime viikolla kun etsin kevätnarsisseille ruukkua löysin jömmoistani pari pussia raeruohoa. Ei mitään tietoa kuinka monta vuotta ne ovat kaapin umpenissa lojuneet mutta ajattelin että antaisin niille chäänsin. 
Voi veljet että kasvaa :) Nyt jääkin nähtäväksi kuinka elävä ruoho onkaan ensi viikon lauantaina, kun pääsen töistä kotiin :) 

2 comments:

 1. Muuten tämä oli kiva juttu, mutta tekstisi on tässä aika epäselvää. Luitkohan sitä kertaakaan ennen julkaisua? :D Anteeksi, jos sinulla on lukihäiriö tms., en halua loukata. Mutta pisti jo melkoisesti silmään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei!

   Kiitos palautteesta. Kyllä aina pyrin lukemaan tekstit moneen otteseen, mutta aina välillä sitä on vain sokea kaikille omille virheilleen. Toisinaan en myöskään aina ehdi.
   Kirjoittaminen kun ei ole koskaan ollut vahvuuteni, mutta sen takia sitä haluan harjoittaa. Harjoitus tekee mestarin, tai miten sananlasku menikään.
   KIva kuitenkin kun olit löytänyt tien tänne :)

   Delete