2 February 2016

HEI MEILLÄ ON KEITTIÖ

Reactions: 

Tuli tässä mieleen etten ole tainut viellä näyttää kuvia valmiista keittiöstä. Ei sen kasamisessa vierähtänyt kuin viisi kuukautta (!). Nyt on joka ikinen sokkeli, peitelista ja saumat tiivistetty. Itse keittiö on ollut toiminnassa jo muutosta lähtien mutta viimistelyt ovat jäänneet.  


Me päädyttiin tilamaan keittiömme Kvikiltä. Syyt miksi päädyimme Kvik-keittiöön oli nopea toimitus, hyvä palvelu, ulkonäöllisesti mielyttävin ja lopulta myös edullisin vaihtoehto. Itse olen haaveilut kokovalkoisesta vedittömästä keittiöstä ja kun mieskin oli samaa mieltä keittiön visuaalisesta ilmeestä oli suunnittelu mutkatonta. Koska miehen korkein toive oli saada saksalaiset hyvät kodinkoneet piti keittiökalusteista tinkiä. Tilasimme keittiön palasina ja noudimme sen itse myymälästä. Ensimmäisten kaappien kokoaminen kestikin kokonaisen päivän mutta kun pääsi vauhtiin ja tajusi mihin mikäkin palanen tulisi tulla oli kokoaminen suhteeellisen helppoa ja vaivatonta. Kvikiltä tuli mukana ohjeet jokaisen kaapin ja laatikon kokoamiseen mutta mielestäni eivät viellä olleet lähelläkään yhtä selkeitä kuin esim. Ikean kokoamisohjeet. Muutama kirosana tuli kyllä päästetty ennen kuin löysin oikeat osat ja ruuvit. 
Tasoksi valikoitui valkoinen 12mm täyslaminaattitaso. Toivoimme suhteellisen ohutta tasoa johon allas kiinnitettäisiin tason alta joten tämä taso vastasi parjhaiten toiveitamme. Altaaksi valikoitui Blancon musta allas ja hanaksi Tapwell. Tähän mennessä ollaan oltu todella tyytyväisi valintaamme. Ensi kerralla tilataan kuitenkin keittiö valmiiksi toimitettuna ja kasattuna, ihan vaan sen tähden ettei kokoamiseen menisi viisi kuukautta :)  Altaan yläpuolelle tilasin seinävalaisimen mutta se tullaan vaihtamaan. Miehen pää asuu siihen jatkuvasti ja muutenkin valaisin on hieman liian levoton. 
Nyt alkaa melkeimpä paras osuus sillä keittiötä pitäisi alkaa sisustamaan. No comments:

Post a Comment