15 February 2016

JÄRKKÄILYÄ

Reactions: 


 Näissä tunnelmissa tänään.

Viime viikko hurahti Lapissa lasketellen ja tänään olen siivonut kotia ja purkanut matkalaukkuja. 
Vihdoin ja viimein alkaa remontti olemaan siinä pisteessä että voi alkaa keskittymään pelkästään kodin sisustamiseen. Meillä on edelleen huonekalut asetettu vähän sinne sun tänne ilman sen kummempaa suunittelua. Telkkarintaso on hyvä esimerkki joka koostuu kahdesta Ikean Bestå osasta. Toisessa osassa on korkeakiiltoiset ovet, lasitaso ja teräsalusta - kuin tas toisessa on peiliovet ilman lasitasoa ja jalkoja (jepp tällä hetkellä jalkoina toimii kasa erinkokoisia kirjoja) Tarkoitus olisi saada taso kiinnitetty seinään ja yhtenäinen marmoritaso päälle. Ja tietysti uudet yhteinäiset ovet.  

Eilen tein muuten muutaman erinomaisen löydön. Turun Rakenna & sisustusmessuilta mukaan tarttui Bo Lkv:n osastolta pari julistetta (kaksi yhden hinnalla ;)). Turku juliste on ollut mielessä siitä asti kun ensimmäisen kerran näin julisteen Bo:n Blogilla. Sen kaveriksi sopisi tämä (klik!) hyvin. Kaksi lempikaupunkia <3

Kodin 1:stä löyty tori pisteeltä tuo ihana harmaa lasivaasi muutamalla eurolla ja keväisen pellavaiseit tyynypääliset.

Ootteko muuten huomanneet että eukalyptuksen oksia löytyy nykyään aika helpolla Suomesta, jopa Turusta. Parempi myöhään kun ei milloinkaan ;)

No comments:

Post a Comment