22 February 2017

SISUSTUSSUUNNITTELUA

Reactions: Minulla on ollut talven aikana mukavasti myös päivätyön ohella muutama sisustussuunnittelu progis meneillään. Luulenkin että pienin askelin sitä saa enemmän aikaa, kuin että astuisi heti liian isoihin saappaisiin. 
Tällä hetkellä meiltä ei löydy kotoa työpöytää (hankintalistalla on kyllä ollut jonkin aikaa), joten ruokapöytä on toiminut minun ja miehen työ- ja opiskelupöytänä ruokailujen lomassa. Nyt onkin mietintämyssyn alla tuodaanko työpiste ylös tai jätetäänkö alakertaan jossa se alkujaan oli.


Eilen työstin kotona värikorttia asikakkaalle. Värisuunnittelu onkin minusta yksi mielyttävimmistä ja mukavimmista osavaiheista sisustussuunnittelussa. Itse olen aivan liian arka tuomaan väriä omaan kotiini joten tästä syystä pidänkin siitä että saan suunnitella ja tuoda värejä asiakkaiden koteihin.

Tärkeintä värisuunnittlussa onkin käynti paikan päällä, mielellään valoisaan aikaan, jolloin näkee parhaiten miltä eri sävyt näyttävät livenä. Kyseinen kohde on vapaa-ajan asunto. Pikku talo onkin rakennettu 50-60-luvun taitteessa ja kaikki pinnat ovat myös suoraan tuolta ajalta. Uudet omistajat haluavat säilyttää paljon tuolta ajalta, mutta samalla tuoda asuntoa tähän päivään. Erityisesti ovat ihastuneet ja haluavat säilyttää vanhan, hieman marokkohenkisen, muovimaton keittiössä. Kyseinen muovimatto toimi myös minulla lähtökohtana värisuunnittelussa josta poimin sävyt asunnon muihin tiloihin.

No comments:

Post a Comment