17 February 2019

EN LITEN HÖRNA FÖR NYKOMLINEGEN

Reactions: 

Det börjar bli allt mer färdigt hemma hos oss för en liten skrutt att ta plats. Svårt att förstå att snart kommer en liten baby att sussa bredvid oss i sovrummet. 
Vartefter byrån fick flytta ut från sovrummet, fick lilla skruttens vagga flytta in. Denna vagga eller bedside-bed var den första möbeln vi handla åt lillen. Lite oroliga ännu att allt skulle gå väl i graviditeten var vi efter sängen i höstas efter att jag bongat den på Facebook-kirppis för en fnutte peng. Hjul planera vi ännu att lägga under sängen så att det är så lätt som möjligt att flytta den närmare vår säng till natten.
Ville få upp några barnvänliga ;) tavlor ovan sängen, men var ändå inte färdig att plöja en förmögenhet på posters, så målade själv med akvarellpennor tre små djur. En mobil skall ännu komma upp bara jag blir klar med den och så är denna lilla hörna klar för nykomlingen. 

Ni som redan är föräldrar, är det något speciellt man behöver nattetid som är behändigt att förvara strax intill? Hängde upp en tygficka intill sängen vart man kan lägga sådan man kan behöva.. 


No comments:

Post a comment