10 December 2014

JOULUMIETTEITÄ JA KUUSI

Reactions: 

Niin se uusi viikko vierähti vain nopesti käyntiin. Tai noh kohtahan jo viikonloppukin koputtaa ovea. Minulle iski pieni joulustressi maanantaina kun tiesi että illalla pitäisi joutua töihin ja kotiin palaisin vasta 17. päivä. Yhtään joululahjaa ei ole tullut hankittu ja kodin joulukoristelukin on jäänyt vaikka vannoin että edes yrittäisin koristella kotia joulusammaksi tänä vuonna. 

Cittarista nappasin kuitenkin mukaani tuolaisn "sisustuskuusen" ja kaivoin kätköistä Pentikin legendaariset porot. Ehkä sitä mennään siis näillä tänä vuonna kuitenkin. Puhumattakaan siitä että joulukortteja ei sitten tänä vuonna myöskään ehtinyt askarella (kiitos keittiörempan iskiessä ;)) joten ei tarvitse odotella meiltä joulukortteja tältä vuodelta *nyyhk*  


Noh aina ei voi voittaa ja sen tähden ei varmaan kannata potea stressiäkään. Kyllä kaikki järjestyy jos on järjestettäväkseen. Kyllä se joulu sieltä aina kuitenkin tulee. Joten ehkä parampi ottaa ihan vain iisisti ja katsoa mitä se tuo tullessaan. No comments:

Post a Comment