29 December 2014

LOPPUA VIEDÄÄN

Reactions: 

Otsikko kuulostaa pahemmalta kuin mitä se oikeasti tarkoittaa. 
Viittaan ennemin siihen että vuosi 2014 lähenee loppuaan. Enään  ei ole kuin vaivaiset pari päivää jäljellä kuunutta vuotta. Meillä ei juurikaan joulu enään näy. Ja oikeastaan hyvä sekin :) En onnistunut koristelemaan kotia kovinkaan jouluisaksi tänäkään vuonna, joten joulun siivoaminen pois ei vaatinut suurta efforttia. Ensi vuonna koitetaan taas uudemman kerran. 


Nämä isot massiiviset betonikynttiläjalat olen nähnyt muutamissa blogeissa ajemmin ja miettinyt että mistä ovat oikein kotoisin. Jotenkin olin kuvitellut että olisivat Normann Copenhagenin tuotantoa mutta Kuopiossa juoksin kyseisiin yksilöihin Clas Ohlsonissa. Pakkohan sitä oli ottaa kyseiset betonijalat mukaan kun eivät montaa euroa maksaneet yhteensä. Onneksi oltiin autolla matkassa, sillä muuten olisi reissukassi saanut rutkasti lisäpainoa ;)

 Ihanaa kun on lunta tullut maahan ja valonmäärä tuplaantunut. Itse saan sen verran lisää virtaa valosta että oli pakko käydä hakemassa kaksi nippua Reilun kaupan ruusuja. Tuollainen värikäs kimppu saa suupielet kummasti hymyilemään.

Kylläpäs tästä taas tuli tällainen sekainen postaus ,mutta kun oli ikävä ja piti päästä moikkamaan :)


No comments:

Post a Comment