13 September 2016

HABITARE 2016: TUMMIA VÄREJÄ JA KASVIEN VOIMAA

Reactions: 

 Huh hei mikä viikko takana!
Eilen kävelin koko päivän pienessä sumussa. Aamulla nukuin pikään, päikkärit otin päivällä ja uni tuli viellä illalla ennen kymmentä. Hiukan taisi olla univelkaa mutta nyt ollaan taas elävien kirjoissa!

Viikonloppu meni tosiaan Habitaressa. Itse päivystin molemmat päivät Sissarien osastolla ja mitkä huikeat kaksi päivää ne olivat. Iso kiitos jokaikiselle jotka kävitte moikkaamassa! Taas kerran sain lisäpotkua, varmuutta ja ennen kaikkea varmistusta siihen että tätä hommaa haluan aidosti tehdä jatkossakin. Sissarien sisustusklinikka oli kaiken kaikkeaan suuri menestys ja ilo oli saada antaa vinkkejä ja apua oman kodin sisustamiseen. Mukavaa myös huomata että yhä useampi haluaa panostaa omaan kotiinsa ja että kynnys pyytää sisustussuunnittelijaa apuunsa on laskenut. 


Itse ehdin parissa päivässä taukojen lomassa nopeasti kierrellä messuja ja ilokseni sain huomata kuinka ison harppauksen eteenpäin Habitare on ottanut tänä vuonna. Messuosastoihin oli panostettu ihan uudella otteella ja myös hallien jaottelu oli selvästi selkeämpi.

Montaa kuvaa ei tullut napsittu omalla kameralla ajanpuutteen takia mutta onneksi muissa sisustusblogeissa on sitäkin enemmän kuvia messuilta. Päällimmäisenä itselleni jäi mieleen monet huolitellut messuosastot jotka selkeästi erottuivat. Murretut värit tekivät jo viime vuonna tuloa ja niitä näki messuilla edelleen. Havaittavissa oli myös tummien rohkeiden värien paluu kuin myös viherkasvien. Lämpimiä metallin sävyjä niin kuin kupari, messinki ja ruusunkulta olivat myös hyvin edustettuna. Kliiniset musta-valkoiset kodit ovat nytten ehdottomasti historiaa - murretut tummat värit, viherkasvit, puu, nahka, lämpimät metallit ja aidot tekstiilimateriaalit taas in. No comments:

Post a Comment