2 September 2016

SISSARIT MUKANA HABITARESSA

Reactions: 


Ensi viikolla räjähtää taas käytiin Suomen suurin sisustus-,design ja huonekaltapahtuma Helsingin Messukeskuksessa, nimittäin Habitare. Viiden päivän messut starttaavat keskiviikkona kuluttajille kello kahdestatoista eteenpäin.

Uutta tänä vuonna on  lapsiperheille suunnattu Habi Kids alue jossa vuorovaikutteiset installaatiot antavat pienimmille messuvieraille mahdollisuuden kurkistaa muotoilun mielenkiintoiseen maailmaan. Alueelta löytyy myös eri työpajoja lapsille.

Samanaikaisesti järjestetään myös Valo Light, Antiikki ArtHelsinki, HifiExpo, sisustus- ja lahjatavara-alan ammattitapahtuma Forma Syksy sekä Helsinki Design Weekin tuottama muotoilun, tilasuunnittelun ja valaistuksen ammattitapahtuma Showroom.

Itse tulen olemaan mukana messuilla Sissareiden osastolla 3 e 30 lauantaina ja sunnuntaina. Sissarit koostuu osavista sisustussuunnittelioista ympäri Suomea ja meidän osasto tarjoaa mm.opastettuja messukierroksia. Annamme myös vinkkejä ja sisustusapua jokaiselle sisustusklinikan muodossa ja osa jäsenistämme nousee myös ohjelmalavalle jakamaan omia kokemuksia ja vinkkejä.

Nähdään siis Habitaressa!http://www.sisustussuunnittelijat.pro/

TallennaTallenna

2 comments: