7 September 2016

PIIRUSTUS JA KESKENERÄINEN YLÄKERTA

Reactions: 
Unisiepparit ovat tällä hetkellä erityisen mielekkäitä. Tuli piiretty uusilla puuvesikynillä yksi yksilö paperille eräänä lämpimänä kesäpäivänä terassilla. Miksi sitä ei useammin tartu perinteisiin puukyniin?

Vaikka olemme saanneet yläkerran remontin selätetty niin sisustus on yläkerrassa aivan kesken. Tällä hetkellä jopa ahdistavan keskeneräinen jos minulta kysytään. Pahinta tässä on se etten oikein saa ajatuksia kasattu miten saisin tilasta vähemmän yhtenäinen. Kuulostaa ehkä hullulta kun tarkoitus oli alusta alkaen saada tilasta yhtenäinen :) Tällaiset avokeittiö-olohuoneratkaisut tuntuvat minusta kuitenkin irtonaisilta mikäli eri toimintoja ei ole ryhmitelty oiken kalusteiden, valaistuksen ja tekstiilien avulla. 
Meidän yläkerrasta löytyy eri toimintojen selkeä ryhmittely, mutta pehmeys ryhmittelystä puuttuu. Syksyn aikana täytyykin metsästää puuttuvat palaset - matot, puuttuvat valolähteet, verhot ja joku vanha vitriini sekä ruokapöydän tuolit. Uhkailin alusta alkaen etten ripusta verhoja tilaan mutta  vuoden asumisen jälkeen on vain todettava että tila kyllä kaipaa pehmeyttä verhojen muodossa.


No comments:

Post a Comment