20 October 2014

ETEINEN AIKOJEN ALUSSA

Reactions: 


 

 
Selailin läpi ensimmäistä blogiani jonka laitoin pystyyn 2010. Nykyään blogi on suljettu mutta omasta mielestä on kivaa käydä aina välillä selailemassa kuvia ja ihmetellä miten elämä ja koti on muuttunut vuosien varrella. Hyvässä ja pahassa :)

Kun muutin nykyiseen asuntooni sisustin sen hyvinkin romanttisesti sillä edellinen kotini oli myöskin ollut romanttinen enkä tämän takia omistanut minimalistisiä tai skandinaavisia huonekaluja, valaisimia, sisutusesineitä tai astioita. Kaikki esineet olivat enemmän tai vähemmän kurvikkaita ja koristeellisiä.

Tuosta koristeelisuudesta ja romantiikasta ollan päästy jo pikälle mutta edelleenkin meiltä löytyy kohtia jotka ovat vähän liian koristeelisia minun makuuni.
Eteinen on se ainut huone joka on pysynyt kaikkeista minimalistisena vuosien varrella, vaikka täälläkään ei enään tältä näytä :)


 
Muuton E27 valaisin taitaa olla ensimmäinen minimalistinen valaisin jonka aikoinaan hankin ja tuosta valaisimesta se inspiraatio lähti ryhtyä sisutamaan omaa kotia skandinaaviseen minimamalistiseen suuntaan.
 
Alla oleva vaate/hattuhylly löytyi asunnosta ennestään ja siitä pidin todella paljon. Pari vuotta takaperin rempattiin eteinen ja tuo hylly sai poistua ison säilytyskaapin tieltä. Hylly on tällä hetkellä vintillä säilössä ja toivon että saisin sen seuraavassa kodissa käyttöön.

 
Näitä kuvia katsellessani tulee jotenkin haikea olo, vaikka en todellakaan kaipaa entistä eteistä sillä nykyisessä on runsaasti enemmän säilytystilaa ja valoa. Ehkä kaipuu johtuukin enemmän elämänvaiheesta jota tuolloin elin. Uusi asunto, uusi elämänvaihe ja uudet tuulet jotka puhalsivat :)


No comments:

Post a Comment