17 October 2014

MAKUHUONEESSA JUURI NYT

Reactions: 


 
Niin kuin aikaisemmin mainitsin iskee minuun aina syksyn tullen kunnon sisustusvimma. Paikat pitäisi laittaa kokonaan uuteen uskoon siten että saa vetää remonntireiskan pöksyt päälle ja vasaran toiseen käteen. Tällä kertaa ajattelin freesata makkarin isommalla kädellä. Makuhuone on omasta mielestä meidän viimestellyin tila mutta nyt tämäkin tila kaipaisi jotain uutta. Moneen otteeseen olen miettinyt että rakentaisin sängynpäädyn joka viimestelisi kokonaisuuden mutta vieläkään en ole saanut tätä projektia aikaiseksi.
 
Viime vapailla siirsin Ikean Hemnes laatikoston olkkarin puolelle ja yhtäkkiä tilaa oli makuhuoneessa reilusti enemmän. Hayn Loop-stand mahtui vihdoin ja viimein makkarin puolelle, jonka mies valtasi omaksi. Noh parempi että kauluspaidat vihoin ja viimein roikkuvat kauniisti esillä, lattialla lojumisen sijaan. Vaikka miellän vaaleat tyhjät tilat kodin sisustuksessa tuntuu tämä huone tällä hetkellä todella tylsältä ja paljalta.
 
Viime perjantaina Tikkurilan tuotekoulutuksen jälkeen innostuin jälleen sen verran maaleista ja varsinkin tehostemaaleista että mieli tekisi sutaista jotain radikaalista seiniin. Ensi vapailla taidanpa siis kurvata lähimmän maaliliikkeen kautta hakemassa maaliväriä ja sutaista seinät uuteen uskoon. 

No comments:

Post a Comment