7 October 2014

SIIVOUSTA JA OLESKELUA

Reactions: 


Täällä sitä ollaan taas. Kotona. Aamupäivä meni nukkuessa ja uusia voimia keräilessä. Asunto oli jälleen kerran kuin kaatopaikka (isäntä osaa ottaa "poikamieselämästään" kaiken irti :)) joten ensimmäisenä tartuin imurin varteen ja järjestelin paikkoja. Isäntä ei siivoa yhtä innokaasti kuin meikä, joten luulen että hän on vuosien jälkeen oppinut että on turha edes yrittää siivota kotia ennen kuin minä palaan meriltä vapaille. Useimiten tartun samoin tein imurin varteen oli koti siisti tai ei. 

Siivoaminen on omasta mielestäni todella terapeuttista jota mielelläni teen juuri raskaan työvuoron jälkeen. Tällä kertaa siivouspalkinto olikin mieluisa sillä postilaatikosta oli työpassin aikana ehtinyt pudota jopa kolme (!) uutta sisustuslehteä. Itse tykästyin erittäin paljon uusimpaan dekoon

Ajattelin vielä palata illemalla pienellä Hullujen Päivä-postauksella. Tällä kertaa keltaisilta päiviltä löytyy omasta mielestäni mukavasti tarjontaa kodin sisustamiseen. Omat sisustustärpit siis vielä myöhemmin. 

No comments:

Post a Comment