20 November 2014

HYASINTTI HILLOPURKISSA

Reactions: 

En ole pahemmin mikään jouluihminen. En myöskään voisi sanoa etten pidä joulusta tai että vihaisin sitä. Ei. Olen vain viime vuosina kadottanut joulu ja sen takia ei joulu minussa herätä isoja tuntemuksia. Se vain on. 

Luulen että aika moni kokee samanlaisia tuntemuksia kahdenkympin puolella. Enään ei odoteta joulupukkia kuin kuuta nousevaa, eikä perheessä muutenkaan ole enään pieniä lapsia joista se joulun odotus ja riemu syntyisi. Ja se varmaan onkin se syy miksi en tällä hetkellä pidä itseäni kovinkaan jouluihmisenä. Lapsettomuus. Siitä olen täysin varma että jouluinto palaa takaisin kun mukaan kuvioihin tulee pienet jalat ja vilpitön joulun odotus sekä piparkakkujen leipominen. 


En ole kummemmin myöskään koristellut kotia jouluiseksi. Mitä nyt muutama hyasintti ja kynttilä - mutta That's it. Nyt kuitenkin innostuin ostamaan ruokakaupasta pari pientä hyasinttiä jotka istutin hillopurkkeihin. Päälle vielä sammalta ja heti muuttui koti hieman jouluisammaksi talvisemmaksi. Seuraavaksi olisikin yhdeksän päivän työputki edessä ja kun pääsen seuraavan kerran kotiin onkin jo ensimmäinen adventti ja joulu oven takana. 

Ehkä tänä vuonna voisin panostaa pikkuriikkisen enemmän tähän suureen juhlakauteen. Ainakin olisi pieni adventti - DIY - kynttiläjalka toteuttamatta ;) 

No comments:

Post a Comment