7 November 2014

MUUTAMA KUVA MAKUHUONEESTA

Reactions: 

 
Luulin että olin jo julkaisut kuvia makkarista mutta vielä ne lojuivat luonnos-kansiossa. Eli tässä pientä ensimakua. Olen niin tyytyväinen tuosta päätyseinän maalaamisesta. Huoneen luonne muuttui kertaheitossa paljon kodikkaamaksi ja mys-faktor nousi pilviin. Nyt kyllä huomaa että päivät ovat pimeitä eikä kuvista tule läheskään yhtä tarkkoja kuin muutama viikko takaperin. Oma kamera on myös nähnyt parhaimmat päivät vuosia sitten mutta jostain kumman syystä olen lykänyt uuden kameran ostoa jo monta vuotta. Joka ikinen vuosi talven tultua iskee kamala halu hankkia uusi kamera kun kuvien laatu ei enään vastaa odotuksia. Tällä kertaa ajttelin kuitenkin sinnitellä vanhalla 1000D ja palkitsen itseni keväällä uudella kameralla, kunhan sisustusopiskelut on saatu purkkiin ja paperit käteen. Pieni porkkana pitää tietty aina olla ujutettu isompien hankintojen suhteen :) 


 
Uudet lukuvalaisimet ovat seuraavaksi hankintalistalla. Toiveissa olisi industriaalihenkiset jotka voisi kiinnittää seinään. Pitääkin alkaa penkomaan läheiset kirpparit jos jostain löytyisi oikea yksilö.
Olen muuten täysin hurahtanut kierättämään ja ostamaan kierätettyjä esineitä ja huonekaluja. Enään en todellakaan suuntaa ensimmäisenä kauppaan ostamaan uuden tuotteen vaan mielummin pengon kirppareilla löytääkseni täydellisen yksilön. Kaikkea ei todellakaan tarvitse saada heti ja uutena.
 
Nyt kun makkarin seinä on "puolitettu" iski myös info maalata iso taulu seinälle. Katsotaan mihin aika ja inspiraatioriittää :)
 

No comments:

Post a Comment