17 November 2014

SYYSVÄSYMYS

Reactions: 

Halloi!

Viikonloppu pyörähti vauhdikkaasti ja sen takia en täälläkään ehtinyt käväistä. Perjantai ja lauantai meni koulussa opiskellen ja eilen yllätettiin yksi rakkaimmista ystävistä vauvakutsuilla. Itse vein mennessäni tämän ihastuttavan Nature Zoo elefantin uudelle tulokkaalle.

Pientä väsymyksen tunnetta on ollut viime aikoina, mutta nyt se vasta on oikeasti konkretisoitunut kunnolla. Pienetkin asiat tuntuvat todella isoilta ja mitä pahinta ne kaikkeista mielekäimmät harrastukset  ovat jäänneet pelkästään siitä syystä etten ole kyenyt keskittymään oikeastaan mihinkään. Blogi on yksi niistä asioista joka on joutunut väistymään uupumuksen takia. Hirveesti olisi ideoita kerrottavana mutta kun ei jaksa keskittymään kuvamaan, saati sitten kokoamaan kokonaista postausta on parempi jättäytyä hetkeksi takavasemalle. 

Yhden vanhan tutun ja turvallisen harrastuksen olen kuitenkin ottanut takaisin elämääni, nimittäin joogan. Joogasta, ja varsinkin lämpöjoogasta, olen saanut edes hitusen ylimääräistä voimaa muuten väsyneeseen kehoon. Kannattaa siis kokeilla jos potee syysväsymystä :) 

No comments:

Post a Comment