29 September 2014

KESÄINEN MAKUHUONE JA AATTEITA VALOSTA

Reactions: 
 
Sain nopean kutsun tulla aikaisemmin töihin joten täällä merellä seilataan. Vielä olisi päälle viikko jälljellä ennen kun pääsen takaisin manteren puolelle. Kotiin jäi pari projektia kesken ja valmiiksi suunnittelemani blogipostaukset tekemättä. Jotta blogi ei jäisi ihan kylmäksi ajattelin vilauttaa muutama otos kesäisestä makkarista. Voi jos saisi tuon ihanan kesäauringon pysymään muutaman kuukauden pidempään meidän pimeässä maassa. Juuri tuo valon määrä on se asia jota kaipaan erityisesti talvella. Tänä kesänä huomasin erityisesti kuinka paljon pelkästään valo auttaa pysymään virkeänä ja jaksamaan enemmän. Kuinka mahtavaa onkaan herätä joka aamu aikaisin ja pirteänä uuteen päivään.


 
Valosta puheenollen ollaan ajateltu että hankittaisiin kotiin herätysvalo. Olen täysin vakuuttunut siitä että valolla on suuri merkitys sillä kuinka hyvin tulee nukuttu öisin ja kuinka nopeasti ja hyvin sitä herää aamulla. Varsinkin tällaiselle aamuuniselle juurikin ne pimeät aamut ovat täyttä tuskaa ja mieluiten sitä jäisi peiton alle jatkamaan unia.
 
Onneksi vielä saamme nauttia luonnon valosta vielä hetken aikaa pidempää kuin se 8h vuorokaudesta.  

Ennen töihiin lähtöä siirsin ison laatikoston pois makkarista ja Hayn Loop-stand sen tilalle. Tilasta tuli kertaheitossa paljon tilavampi ja jotenkin valoisampi. Seuraavalla vapaalla mielessä onkin pieni diy-projeksti juuri makkariin, vanhoista viinilaatikoista. Katsotaan mitä siitä tulee :)


No comments:

Post a Comment