2 September 2014

UUSI ALKU

Reactions: 


Tästä se alkaa.

Uusi blogi, uudet ideat ja uudet tavoitteet. 

Minulle bloggaamisesta on tullut erittäin rakas harrastus - pieni visuaalinen päiväkirja ja paikka jonne koota ajatuksia ja kädenjälkiä. 

Lilyssä bloggaaminen oli erittäin mukavaa ja antoisaa aikaa jota en tule missään nimessä katumaan. Mahdollisuus vaikuttaa blogin ulkoasuun blogialustalla oli kuitenkin rajoitettu joka teki päätöksestä ryhtyä itsenäiseksi bloggaajaksi helpomman.

Kuvat ja blogin visuaalinen selkeä linja ovat ne seikat joihin panostan. Tekstit kulkevat siinä vieressä ja tukevat kokonaisuutta mutta eivät hallitse sisältöä. Edellisessä blogissa sain eniten kiitosta juurikin siitä että kirjoitin ruotsiksi ja tämän takia onkin ollut vaikeata vaihtaa blogikieltä. Ajatus blogata suurimmaksi osaksi suomeksi on kuitenkin muhinut pidemmän aikaa mielessäni kun olen huomannut että väkisin haluan kirjottaa toisella kotimaisella kielellä - joten päätös kielen vaihtamisesta oli loppupelissä helppoa. Toivottavasti että pahastu ja tiedän ettei kielioppi tule olemaan paras mahdollinen, mutta sitä saankin nyt harjoittaa.


Mikä Small Deco Love sitten on?

Tämä on lifestye blogi jossa keskitytään ennen kaikkea kodin sisustamiseen mutta myöskin huonekalujen kunnostamiseen, pieniin sisustusprojekteihin ja elämään kerrostalokaksiossa. Haaveissa oma koti, perunamaa ja pieni perhe - mutta milloin näistä haaveista tulee totta jää nähtäväksi.

Tulevaisuuden suunitelmat ovat siis suuret, varsinkin haaveet blogini suhteen. Katsotaan mihin tämä kaikki johtaa mutta ennen kaikkea haluan jakaa inspiraatiota, motivaatiota ja hyvää mieltä kuvien muodossa.

Tervetuloa matkaani mukaan.


:lla 

Katri


No comments:

Post a Comment