11 September 2014

PERINTÖSENKKI

Reactions: 

Tällä hetkellä minua ahdistaa meidän kodin sisustus. Tämä ahdistus alkaa olemaan jokavuotinen ja iskee aina keväällä ja syksyllä. Keväällä tavaran paljous ahdstaa mutta siitä pääsee suht nopeasti eroon suursiivouksella ja karsimalla käyttämättömäksi jääneet esineet. Syysahdistus on taas jotain muuta. Silloin kaipaa jotain uutta joten pelkkä suursiivous ei auta, vaikka hieman helpotusta sekin tuo. 

Minä reippaana tyttönä ryhdyin tuumasta toimeen ja laitoin muutaman isomman turhaksi jäänneen kalusteen myyntiin Tori.fihin, ja alle vuorokaudessa ne olikin jo myyty. Loistava paikka tuo myyntiportaali! Olen muuten vasta viime aikoina todella alkanut arvostamaan huonekalujen kierättämistä. Toiselle roska voi todellakin olla toiselle aarre. Käyttämättömäksi jäänneet tavarat kuuluu ehdottomasti karsia pois ja laittaa kiertoon.


       Ja koska sain edelliset huonekalut alta pois hain hymy suussa porukoiden autotallista tämän perintösenkin joka oli jo vuosien päivät odottanut kotiutumista uuteen kotiin Senkki hakee vielä omaa paikkaansa, mutta voi kuinka tällaiset pienet aarteet kummasti piristävät ahdistunutta sisustusoloa :) 

Aluksi olin sitä mieltä etten kunnosta tai tee mitään senkille, vaan sen lämmin väri toisi mukavasti hieman lämpöä meidän sisustukseen. Lopulta ei mennyt montaa päivää ennen kun oli pakko myöntää jopa miehelle ettei se sopinut meille tuolaisenaan. Joten enään ei senkkki ole tämän värinen. 

Minkän väriseksi luulette että tästä tuli?
2 comments:

  1. Fin ny blogg du har =) Måste byta ut din gamla adress mot denna i bokmärkesfältet hehe. Hoppas allt är bra! Kram

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack fina du :) heh du för love att göra det. Jo du det är riktigt bra, lite höstförkyld men minne det inte ger sig. Kramar

      Delete