3 September 2014

KULTAINEN VAUNU

Reactions: 

Tarjoiluvaunut ovat olleet viimeisintä huutoa myöten in tänä keväänä ja kesänä. Itsekin olen ollut erityisen valpas mikäli jostain tulisi vastaan mukava ja oikea yksilö. Tämä yksilö on ollut mielessä jo jonkin aikaa mutta hieman kova hinta on jarrutellut ostopäätöstä yksilöstä. 

Kritereitä sen oikean yksilön löytämiseen ei ole ollut kovinkaan monta *heh*. Sen tulisi olla selkeä, kierätetty, mielellään kullan värinen ja lasisella tasolla varustettu. 

Nämä kriteerit olin laatinut nähtyäni tämän yksilön - joka ei pidemmän päälle pysynyt poissa mielestäni. Mutta mistä moisen voisi saada käsiksi kun tuokin oli ollut kirpparilöytö..
Sinä aurinkoisena hellepäivänä mökillä kun avasin Tori.fi ja törmäsin etsimääni yksilöön taisin kiljahtaa niin että mökkinaapuritkin sen kuulivat. Ja kun hintaa ihanuudelle oli jäätävät 1€ (ihan oikeesti) oli ostopäätös sinetöity.  Seuraavana päivänä olikin pakko lähteä takaisin kaupunkiin noutamaan kesän parhaimman löydön. 

Vihdoin ja viimein alan innostua kirppareista ja muista kierätyskanavista - kunhan pitää silmät auki voi tehdä aivan älyttömän hienoja löytöjä. Niitä löytöjä on itseasiassa tehty yks jos toinenkin tänä kesänä ;)

No comments:

Post a Comment